Stralen

Spuiterij SIIS kan uw houten meubels in eigen beheer stralen en daardoor garant staan voor kwaliteit van deze behandeling en eventuele nabehandelingen. 

Stralen is een moderne en efficiënte methode en de perfecte basis voor een geslaagde make-over. Het grote voordeel van deze bewerking is dat zelfs moeilijk bereikbare hoekjes, naden en houtwerk ontdaan worden van oude lagen verf en lak, zodat het oorspronkelijke hout tevoorschijn komt. Daardoor is het bij meubels met bijvoorbeeld versieringen geen enkel probleem om deze weer een nieuwe look te geven. 

Bij nieuw, onbehandeld hout wordt vaak voor stralen gekozen wanneer er een ruwheid van het oppervlakte gewenst is voor het visuele aspect. Afhankelijk van de houtsoort- en/of structuur wordt hiermee het eindresultaat gecreëerd. Bij zachte houtsoorten raden wij deze bewerking echter af vanwege eventuele beschadigingen.

SIIS nodigt u graag uit om samen met u het eindresultaat te bespreken. Wij kunnen uw meubels aflakken in elke gewenst kleur, met blanke lak behandelen of beitsen. Natuurlijk is het mogelijk om meubels alleen te laten stralen zonder verdere nabehandeling.

Laat u eens verrassen! Uw waardevolle donkere meubels een paar tinten lichter, of terug naar de originele houtkleur. Wij realiseren het voor u.