Spuiterij

Spuiterij SIIS is gespecialiseerd in lakafwerking van meubels, keukens, standbouw, winkel- en hotelinterieurs en glas. Het sterke punt van SIIS is dat het alle vereiste disciplines voor het benodigde werk onder een dak beschikbaar heeft. Van concept tot eindoplevering. Aan een optimale kwaliteitsbeheersing in alle geledingen van het ontwikkelingsproces wordt bij SIIS alle aandacht geschonken.

SIIS is een moderne spuiterij, waarbij op een correcte wijze wordt omgesprongen met grondstoffen en afval, waardoor de milieubelasting tot een absoluut minimum beperkt blijft.

Wij gebruiken uitsluitend -milieu minder belastende- verfproducten van gerenommeerde merken en blijven streven naar het gebruik van de nieuwste technieken. SIIS beschikt over een eigen kleurmakerij met computergestuurde mengmachines, waardoor meer dan 40.000 kleurcombinaties mogelijk zijn.

Ook aan onze medewerkers wordt gedacht. In de schuurruimte wordt het schuurstof centraal afgezogen via de schuurmachine en het restant stof wordt gefilterd met een stoffilteringsinstallatie. Medewerkers op de lak- en spuitafdeling hebben de modernste voorzieningen en materialen ter beschikking en werken in cabines met luchtcirculatie.

Bij SIIS staan een gezonde werkplek en veiligheid voor medewerkers voorop. SIIS staat voor kwaliteit, uitgevoerd door professionele vakmensen, uitgerust met moderne apparatuur. Dat is de basis van ons kwaliteitsproduct. Dit is vanzelfsprekend ook de basis voor uw product- en/of interieurafwerking!